Selecteer een pagina

E-Commerce in BtB Food

IFFI Masterclass

‘The New Normal in Food’

Commerciële managers werden geïntroduceerd tot digitale technologieën en online sales en marketing best practices. Nu COVID-19 al bijna een jaar bij ons is, wordt maar al te duidelijk dat sales en marketing managers zich voor de langere termijn moeten bekwamen in online sales, marketing en innovatie. The New Normal heeft zich ook in een sneltreinvaart aangediend in de business-to-business omgeving van de internationale foodindustrie.

Hoe voer je een online gesprek met het inkoopteam van je klant met als doel om een prijsverhoging door te voeren? Hoe stuur je deze online meeting in je voordeel? Ook teamleden die je als manager al een half jaar niet life hebt gesproken, voelen zich ‘emotionally disconnected’. Hoe coach je je teamleden online en zorgt dat je je weer verbonden voelt? Of hoe voer je een innovatieproces uit in een online meeting met het innovatieteam van je klant? Op welke wijze kun je alsnog voortgang boeken met innovatieprojecten met klanten, ongeacht de fase waar dit project in zit?

In deze online masterclass hebben trainers, consultants en digitale experts de deelnemers het perspectief geboden om in de nabije toekomst hun samenwerking met klanten ook online te kunnen continueren. En hebben de commerciële managers van deze ‘pop up’ masterclass zich bekwaamd in Online Selling, Remote Coaching en Online Innovation.