Selecteer een pagina

Expertises

Executive Search

Interim Management

Business Consultancy

Wij verbinden de zakelijke doelstellingen van foodingrediëntenproducenten met de persoonlijke ambities van executives in food.

Timing is key, wanneer ga je met ons in gesprek?

Interim Management

Heb je voor een kritische functie in operations of commercie per direct een externe senior manager of specialistische professional nodig? Om de huidige business tijdelijk te continueren dan wel om projecten te leiden. Timing is key, ben je klaar voor een gesprek?

Ervaren interim managers met een bewezen trackrecord in food voeren tijdelijke opdrachten en projecten uit binnen de commerciële en operationele disciplines van jouw bedrijf. Snel, effectief en gefocust op resultaat!

Hoe ziet een dergelijk interim traject eruit? We nemen de specifieke opdracht en context van de interim functie als vertrekpunt en geven daar snel en feilloos invulling aan. Binnen één (!) week is de interim manager of professional in je bedrijf aan de slag.

Hoe? Door direct toegang te hebben tot een uitgebreide pool van interim managers en professionals, die zich onderscheiden met foodspecifieke expertise en ervaring en eerder door Vogelvlucht in opdrachten zijn geplaatst.

‘Timing is key.’ Wanneer ga je met ons in gesprek?

Business Consultancy

Heb je behoefte aan een eenmalig advies op het gebied van compliance, contingency improvement, (levensmiddelen)wetgeving, technologie of markt? En deze expertise is niet aanwezig in jouw bedrijf. Timing is key, ben klaar voor een gesprek?

Industry en subject matter experts lossen de complexe business vraagstukken op van jouw organisatie. Hierbij geholpen door hun sectorspecifieke expertise en ons uitgebreide netwerk in de foodingrediëntenindustrie.

Hoe zo’n adviestraject eruit ziet? Aan de hand van vrijblijvende verkenning maakt de industry of subject matter expert zich op voor het leveren van maatwerk. En wel in de vorm van een eenmalig advies of een verbintenis waarbij de expert op ‘afroep’ (on)gevraagd advies uitbrengt.

Hoe? Door direct toegang te hebben tot een uitgebreide pool van industry en subject matter experts, die zich onderscheiden met foodspecifieke expertise en ervaring en eerder door Vogelvlucht zijn geplaatst in opdrachten.

Timing is key, wanneer ga je met ons gesprek?